Menu Degustimi
Karpacio levreku, me kastravec, rrepë e kuqe dhe xhel molle
Trofta e Tamarës me krem patëllxhani të pjekur dhe fistik
E verdha e vezës confit, kos, brokoli dhe tartufi zi
Tortelli me mish vici, me krem finoku dhe portokalli
Kondra fileto vendi me krem patate , qepë të njoma dhe xhinxher
Embëlsira sipas dëshirës
Çmimi i menusë së degustimit është 4900 Leke pa pijet